vergoeding beugel ehbo vragen

Overons

Test

Vacatures

 

 

 

 

Stage

Orthodontiepraktijk Woerden is erkend leerbedrijf Calibris. Dat staat garant voor optimale leermogelijkheden en deskundige begeleiding voor het werken in een orthodontiepraktijk. Naast de erkenning van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor vaststelling van kwalificaties in zorg, welzijn en sport. In het verlengde daarvan richten zij zich op verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming. Wil je bij ons stage lopen stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Jennifer Puijk naar de praktijk toe. 

 

 

 

  

Sponsoring

Ook in het nieuwe hockey seizoen 2013/2014 zijn wij, de Ortho sponsor van Mixed Hockeyclub Woerden. Net als het vorige seizoen sponsort orthodontiepraktijk Woerden 3 teams met een mooie sweater. Wij hopen dat de coole witte trui met veel plezier gedragen wordt. Ons naambord staat ook dit seizoen weer stoer langs de lijn.

 

Alweer 15 jaar zorgen wij met een enthousiast team voor heel veel mooie monden in Woerden en omstreken.

 

Dit jaar vieren wij dat we 15 jaar de Ortho zijn in Woerden.

 

Voor MHCW betekent dit dat wij voor leden op vertoon van de clubpas het eerste consult gratis aanbieden (excl. Röntgenfoto’s).

 

Op 18 september hebben wij in samenwerking met SPTL bij de hockeyclub  afdrukken gemaakt voor de nodige beschermende hockey bitjes.

 

Leden van MHCW krijgen wanneer ze een beugelbehandeling starten tijdens hockey seizoen 2013/2014  het eerste op maat gemaakte beugel hockey bitje cadeau.

 


Wij zijn vrienden van de vakantieweek.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>